DIVERSE

Protectia capului – de ce este importanta si cum o asiguri?

  • martie 11, 2019
  • 3 min read
Protectia capului – de ce este importanta si cum o asiguri?

Protectia capului, atunci cand se desfasoara activitati la inaltime, activitati ce presupun utilizarea unor echipamente diverse etc., este foarte importanta, la fel ca si protectia ochilor, mainilor, picioarelor etc.

In cadrul magazinului online emabo.ro, veti gasi la preturi avantajoase o multime de solutii pentru protectia capului, dar nu numai.

Va asteptam vizitele pe pagina noastra de internet pentru a descoperi oferta completa de produse!

Protectia capului – despre echipamentele care au acest rol

Echipamentele pentru protectia capului disponibile in magazinul online emabo.ro, sunt proiectate astfel incat sa va asigure siguranta maxima in cazul in care exista riscul sa fiti loviti de obiecte in cadere si/sau sa va loviti capul de un obiect fix (de exemplu, atunci cand exista un plafon redus).

Echipamentele pentru protectia capului oferite de noi, respecta normele europene echivalente, fiind de o calitate superioara. Acestea reduc impactul unei lovituri prin distrugerea partiala sau deteriorarea carcasei, precum si a captuselii interioare. Puteti opta si pentru casti de protectie echipate cu aparatoare pentru urechi si/sau ecran facial.

Sunt echipamente confortabile, ce se poarta usor,, fiind proiectate sa protejeze exclusiv capul impotriva loviturilor si a obiectelor in cadere, dar nu numai.

Protectia capului – mai multe despre aceasta

Zonele in care lucratorii sunt obligati sa poarte echipamente pentru protectia capului, sunt multiple, iar dintre acestea amintim: docuri, anumite zone depozitare etc.

Echipamentele pentru protectia ochilor sunt si ele incluse in categoria echipamentelor pentru protectia capului, asa ca daca sunteti interesati de acestea, le gasiti cu siguranta la noi.

Pentru consultanta de specialitate si mai multe informatii cu privire la diverse aspecte de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii magazinului nostru. Acestia dau dovada de amabilitate, seriozitate, eficienta si responsabilitate, indiferent de complexitatea solicitarilor voastre.

Ce echipamente pentru protectia capului, alegeti din oferta emabo.ro?

In functie de necesitati, din oferta magazinului online emabo.ro, puteti alege echipamente pentru protectia capului, cu diverse caracteristici.

Cateva exemple de echipamente pentru protectia capului, sunt:

  • Casca de protectie SH1

Este foarte confortabila, disponibila im 6 culori fabricata din ABS, material ce se remarca printr-o rezistenta mecanica foarte buna si durabilitate sporita. Este prevazuta cu sistem de aerisire, banda antitranspiratie detasabila fabricata din bumbac ce este un material confortabil si cu proprietati absorbante foarte bune. Marimea se regleaza foarte usor cu ajutorul unei rotite. Stabilitatea este garantata de suspensia textila in 6 puncte. Rezista la temperaturi intre  – 20 °C si + 50 °C, avand o durata de viata estimata de 5 ani.

  • Ochelari de protectie CLEAR cu aerisire indirecta.

Tratati impotriva aburirii, conform EN 166, utilizati in special pentru protectie la scantei si pulberi, pilire la polizor (ascutire cutit la masina de taiat)

Caracteristici: rama: plastic moale, lentila: policarbonat transparent, ventilatie indirecta; tratament antiaburire, aplicatii: reparatii usoare, mecanica, laboratoare.

  • Ochelari de protectie tip goggle

Conform EN 166, EN 170, sunt ochelari ce asigura vizibilitate maxima si protectie optima, iar prin design-ul ergonomic si materialele moi, ofera un confort sporit. Ochelari cu aerisire indirecta, lentila din policarbonat incolor; lentila din policarbonat: tratament antizgariere, antiaburire (lucrari mecanice), filtru UV. Lentila cu suprafata mare ofera un camp vizual extins; mulare perfecta, pentru siguranta sporita; banda de fixare lata, elastica si ajustabila (25mm.); suport flexibil pentru nas; pot fi purtati deasupra ochelarilor de corectie (vedere). Domenii de utilizare: in industria alimentara etc.

Va asteptam pe pagina de internet emabo.ro pentru a descoperi oferta de echipamente pentru protectia capului, dar nu numai.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *