BEAUTY

Trucuri de frumusete pentru un ten hidratat iarna – mastile DIY din migdale

  • februarie 13, 2019
  • 3 min read
Trucuri de frumusete pentru un ten hidratat iarna – mastile DIY din migdale

Va amintiti cum mamele noastre obișnuiau să ne dea o mână de migdale în fiecare zi înainte de a merge la școală? Știm că aceste fructe oleaginoase crocante sunt o sursă excelentă de proteine ​​vegetale, acizi grași esențiali, vitamina E și magneziu – despre care se știe că îmbunătățesc sănătatea noastră generală. Dar ați știut că migdalele pot face minuni pe piele, dacă sunt aplicate sub forma de masti faciale? Da, așa e! După cum bine știm, migdalele sunt pline de vitamina E – ele ne ajută să ne păstrăm pielea hidratată și să o facem mai moale și mai elastica. În plus, prezența antioxidanților din migdale ne păstrează pielea fără riduri, tânără și strălucitoare. Dar, dacă nu sunteți încă convinse, încercați aceste 3 măști de față cu migdale și vedeți rezultatele pe cont propriu.

MASCA DE FATA DIN MIGDALE, LAPTE SI OVAZ MACINAT 

Aceasta masca naturală ofera strălucire tenului obosit, supus schimbarilor termice extreme.

INGREDIENTE: 2 lingurițe de faina de migdale | 1 lingură de ovăz | 3 linguri de lapte

CUM SE APLICA: Luați un castron și amestecați toate ingredientele. Asigurați-vă că aveți o pastă groasă fără cocoloase. Aplicați această mască de față înainte de a merge la culcare. Curățați-vă fața cu apă de trandafir cu ajutorul unei dischete de bumbac. Odată ce ați terminat cu asta, aplicați această mască pe fața și lăsați-o să actioneze timp de 20 de minute sau păstrați-o peste noapte. Dacă vă spălați fața pe timp de noapte, folosiți apă călduță și aplicați după aceea crema de noapte.

MASCA DE FATA DIN MIGDALE, TURMERIC SI MIERE

Aceasta masca naturală ofera instanta luminozitate.

INGREDIENTE: 2 lingurite de faina de migdale | 1 lingurita de turmeric | 1 lingurita de miere

CUM SE APLICA: Se amestecă toate ingredientele într-un castron pentru a obține o pastă cu consistență groasă. Puteți adăuga puțină apă de trandafiri, dacă credeți că amestecul este puțin uscat. Aplicați masca de față pe toată fața și păstrați-o timp de aproximativ 15 minute. Clătiți cu apă normală.

MASCA DE FATA DIN MIGDALE, GALBENUS DE OU SI MIERE

Aceasta masca naturală ofera instanta luminozitate, hidratare si elasticitate.

INGREDIENTE: 3 lingurite de faina de migdale | 1 lingurita de miere | 1 galbenus de ou | 1 + 1/2 lingurite de apa fierbinte

CUM SE APLICA: Se amestecă toate ingredientele într-un castron. Apa fierbinte se adaugă treptat, pentru a omogeniza aceasta pasta. Masca astfel obtinuta de aplica pe faţă, gât şi decolteu, bine curăţate înainte. Se lasa asa 30 de minute, după care se îndepărtează masca cu apă caldă.

 

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *