FASHION

Iti doresti o haina de blana deosebita? Acceseaza magazinul online blana.ro!

  • februarie 13, 2019
  • 3 min read
Iti doresti o haina de blana deosebita? Acceseaza magazinul online blana.ro!

Orice reprezentanta a sexului frumos va aprecia o haina de blana naturala, indiferent de statutul social pe care il are. Atunci cand temperaturile sunt scazute, o astfel de piesa vestimentara nu doar ca va asigura confortul termic mult dorit, insa va conferi purtatoarei, o imagine impecabila.

In cadrul magazinului online blana.ro, veti gasi o multitudine de modele de haine de blana, dintre care puteti alege in functie de buget si preferinte. Insa pentru a avea o viziune completa asupra tuturor modelelor pe care le avem, ar fi indicata o vizita in cadrul showroom-ului din Sos. Stefan cel Mare 46, Bucuresti.

Pentru comenzii si informatii suplimentare, echipa noastra va sta cu placere la dispozitie.

Ce haina de blana ti se potriveste?

Dupa cum spuneam si anterior, pentru ca varietatea de produse este atat de mare, probabilitatea de a gasi ceva care sa corespunda dorintelor voastre, este si ea foarte mare.

Calitatea produselor este una superioara, iar preturile pe care le practicam sunt stabilite in mod corect.

Va asteptam vizitele online sau in magazinul nostru de blanuri din Bucuresti pentru a descoperi oferta completa si pentru a putea, astfel, achizitiona acele modele de haina de blana care va sunt pe plac.

O haina de blana cu bun gust? Casa de blanuri MG este partenerul ideal!

Casa de blanuri MG este cel mai vechi magazin de blanuri de lux, cu o traditie din anul 1939.

Colectiile pe care le comercializam sunt realizate in atelierul propriu, iar materialele prime pe care le folosim pentru realizarea pieselor vestimentare sunt de cea mai buna calitate, ce provin de la burse de marfuri renumite in lume. Mentionam ca unele dintre colectiile pe care le oferim, sunt create in atelierele anumitor designeri celebri din Italia.

Nici nu mai trebuie sa mentionam ca haina de blana este un simbol al luxului, atat in viziunea noastra, cat si a clientilor nostri (dar nu numai).

Puteti fi sigure ca alegand o haina de blana care vi se potriveste, veti iesi in evidenta, iar confortul mental pe care vi-l va conferi, va fi cel scontat.

O haina de blana asa cum iti doresti – deosebita si de inalta calitate!

haina de blana

Garantia calitatii este sigura, compania noastra oferind o perioada de garantie de 3-5 ani, cu toate ca cea standard pentru articolele vestimentare, este de 30 de zile. Din start va puteti convinge ca ati facut o alegere excelenta atunci cand v-ati decis sa cumparati de la noi.

Puteti opta pentru articole vestimentare confectionate din diverse tipuri de blanuri: vizon (nurca), vulpe, agora goat, miel tibetan roz, silklamb bicolor etc.

Oricine stie ca o haina de blana naturala este net superioara din punct de vedere al calitatii, uneia confectionata din blana artificiala, asa ca orice reprezentanta a sexului frumos trebuie sa aiba in garderoba sa o astfel de piesa vestimentara.

Daca sunteti interesati sa descoperiti oferta noastra de blanuri naturale sau daca aveti nevoie de mai multe informatii privind produsele pe care le oferim (sau alte aspecte de interes), nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii companiei noastre. Acestia va stau cu placere la dispozitie in orice moment, oferindu-va intreg suportul de care aveti nevoie pentru a face cele mai bune alegeri.

DATE DE CONTACT

Website: https://www.blana.ro/ 

Telefon: +40 727 225 262 / +40 72 72 BLANA 

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *