DIVERSE

6 motive pentru care ar trebui sa citesti carti de dezvoltare personala

  • februarie 13, 2019
  • 4 min read
6 motive pentru care ar trebui sa citesti carti de dezvoltare personala

 

Cărțile de dezvoltare personala reprezintă o investiție cu risc scăzut și au un raport de răsplată / risc ridicat.

Înainte de inventarea tiparului, cărțile nu erau ușor accesibile publicului larg. Din acest motiv, doar regele și cei deja bogați au avut acces la cărți, iar majoritatea oamenilor au învățat lucrurile numai dacă au fost învățati de către un mentor sau prin propriile greseli. Astăzi, cărțile sunt extrem de accesibile; totuși, de aceea majoritatea oamenilor le resping foarte ușor. Deoarece cărțile sunt atât de ușor disponibile la un preț atât de mic, oamenii cred că nu poate fi prea multă valoare în ele, altfel de ce ar fi atât de ieftine? Nimic nu putea fi mai departe de adevăr.

Poti sa recitesti cartile

Niciodată nu veți fi pregătiți pentru toate informațiile dintr-o anumită carte / audio-book / seminar. Unele părți ale cărților nu vor rezona din prima cu tine, în timp ce alte părți pot avea sens în totalitate. Cărțile vă permit să le recitiți în părți sau în întregime într-un format convenabil, care este întotdeauna la dispoziția dvs. în timp ce progresați în viață.

Cartile pot fi personalizate

Puteți evidenția anumite propoziții, concepte sau idei. Puteți scrie mici note în margini. Poți face cu cartea ta orice iti este mai usor sa memorezi. Nimeni nu a spus că trebuie să ții cartea curată. Liceul s-a terminat. Aveți propria  carte, pentru a profita la maximum de aceasta. Nu vă fie teamă să o insemnati cu propriile notite.

Este comod sa citesti carti de dezvoltare personala

Spectacole live se întâmplă în programul prezentatorilor, nu al tău. Cu toate acestea, puteți lua cu ușurință o carte peste tot cutine. Nu au nevoie nici de baterii si nici de un conector.

Cartile se citesc cu propria voce in minte

Veți afla că ego-ul vostru va accepta mult mai mult informațiile citite, ascultând-o în voia voastră în interiorul capului (în timp ce citiți), spre deosebire de a asculta unui audio-book.  Eul tău interior este antrenat să accepte mult mai mult ceea ce aude în vocea ta și mult mai sceptic față de tot ce aude în vocea altcuiva. Dacă nu sunteți de acord cu un concept scris într-o carte, este perfect, dar dacă ascultați o înregistrare audio a unui autor care preda concepte care vă sunt sensibile, dar vocea lor vă irită. Oamenilor le place vocea proprie din capul lor. Este vocea cu care deja vorbesc tot timpul, oricum.

O sa vezi diferenta

Citirea unei cărți de auto-dezvoltare nu garantează succesul, la fel cum repararea tevii din baie nu garantează că vă veți vinde casa cu mai  multi bani, dar imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat cu valoarea dumneavoastră imobiliară dacă ati fi petrecut 4-6 ore în fiecare săptămână timp de 5 ani îmbunătățind-o? Pictarea camerelor, adăugarea unei cazicu hidromasaj, curățarea curții din spate, ingrijirea unei grădini, adăugarea unei terase, etc.

Este greu să vedeți valoarea pe care o obțineți dintr-o singură carte, dar este ușor să vedeți valoarea pe care o castigati din citirea unei cărți în fiecare lună sau în fiecare săptămână timp de un an, doi sau zece. Îți promit că vei vedea o diferență.

Urmareste blogul www.amaliapopa.ro pentru o serie de pareri la cele mai citite carti de dezvoltare personala!

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *