IDEI PENTRU ACASA

Ai nevoie de un carport auto dublu? Ce model iti place mai mult?

  • mai 10, 2021
  • 4 min read
Ai nevoie de un carport auto dublu? Ce model iti place mai mult?

Vreme rece sau calda, temperaturile extreme si precipitatiile abundente nu sunt deloc benefice autoturismelor: instalarea unui carport auto asigura protectie permanenta, functionand practic ca un garaj. 

Modelele de carporturi actuale sunt structuri care se monteaza independent sau prin atasarea pe un perete al casei, fiind varianta perfecta pentru cazurile in care nu exista un garaj sau pentru spatiile care nu permit constructia unuia. 

Iar daca ai decis sa instalezi unul si dispui de spatiu suficient, este mult mai potrivit este sa optezi pentru un carport auto dublu: il vei putea folosi tu, familia, precum si cei care te viziteaza. 

Caracteristicile unui carport auto dublu – cu ce se diferentiaza de cele pentru o singura masina?

In primul rand, un carport auto dublu este conceput pentru a putea adaposti doua autoturisme, fiind practic si rapid de montat, instalarea acestuia nu necesita mai mult timp decat montajul unui model proiectat pentru o singura masina. Astfel, caracteristicile principale ale acestor carporturi sunt:

  • Dimensiuni potrivite spatiului si masinilor care trebuie protejate

In functie de furnizorul carpoturilor, ai acces la o varietate de dimensiuni, care se vor incadra in necesitatile de utilizare, conform spatiului disponibil. Pentru ca proiectul sa fie unul reusit, masoara corect spatiul, evalueaza tipul de carport potrivit (de sine statator, atasat unui perete al cladirii) si transmite-le celor cu care alegi sa colaborezi aceste detalii. 

  • Materiale durabile

Pentru acest tip de proiecte, este nevoie ca elementele componente ale carportului sa fie de cea mai buna calitate. Alege un carport auto realizat din lemn lamelar, pentru a te bucura de atribute de exceptie: estetica deosebita, rezistenta si durabilitate. 

  • Montaj rapid

Indiferent care este modelul de carport pentru care optezi – montaj independent sau atasat de constructie – timpul de  montaj este redus. Daca doresti sa inchizi carportul in perioada sezonului rece, timpul de executie se va extinde, insa costurile sunt mici, cu avantaje multiple. 

  • Costuri reduse

Comparativ cu realizarea unui garaj, costurile pentru instalarea carporturilor sunt considerabil mai mici. 

In plus, pe timp de iarna poti folosi spatiul de protectie obtinut cu ajutorul acestor structuri drept garaj. Nu este nevoie decat sa inchizi partile laterale cu folie transparenta si sa montezi un rulou de garaj in fata: timpul de executie este scazut, iar costurile mici. 

In ceea ce priveste designul carporturilor, acesta difera de la un producator la altul, aspectul fiind determinat si de materialele utilizate (metal, lemn). Bineinteles, acest criteriu de selectie este unul important, daca tii ca aspectul general al casei, curtii si/sau gradinii sa nu fie afectat. 

Gama variata de carporturi – ce model alegi pentru curtea ta?

Daca ai decis ca este nevoie de montajul unui carport auto dublu, va trebui sa alegi un furnizor in functie de criteriile care primeaza pentru tine – aspect, caracteristici tehnice, pret. Opteaza pentru copertine auto care sunt livrate sub forma de kit de montaj, pentru costuri avantajoase si timp de montaj redus. 

Cei de la Eco House & Garden completeaza gama de carporturi auto cu cateva modele pentru doua masini, realizate din lemn lamelar, cu design modern, dintre care il poti alege pe cel potrivit spatiului si preferintelor personale:

  • LEON 2

Leon este un model de carport auto pentru doua autoturisme care se livreaza sub forma de kit si care prezinta avantajul de a se monta in cele doua variante – independent sau atasat de peretele casei. Prezentul model poate fi modificat si adaptat conform dimensiunilor solicitate (latime, lungime, inaltime). 

  • LIAM 2

LiAM 2 este unul dintre modelele-vedeta ale gamei furnizate in magazinul online www.copertine-lemn.ro, detasandu-se de alte carporturi prin design: liniile drepte se imbina armonios cu cele arcuite, generand o estetica deosebita. Vei remarca designul elegant in finisajul aparte si atentia pentru detalii. 

  • COLIN 2

Colin 2 este alegerea potrivita daca vizezi un carport dublu care se monteaza pe structura cladirii – un perete al casei. Structura este realizata din lemn lamelar, cunoscut pentru atributele estetice si functionale. In ceea ce priveste dimensiunile, carporturile Colin sunt proiectate pentru a se incadra cu facilitate in spatiul de care dispui.

  • OMEGA ECONOMY

Omega Economy este un model de copertina auto dubla care, asemeni celorlalte modele din gama comercializata, se livreaza sub forma de kit de montaj. Acest carport poate fi montat independent, conform specificatiilor si dimensiunilor proiectului pe care vrei sa il demarezi. 

Pentru detalii privind vopseaua, policarbonatul si transportul, este important sa comunici cu un consilier specializat. Orice model de carport auto vei alege, echipa Eco House&Garden iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate detaliile legate de costuri, montaj si orice alte informatii care te intereseaza. 


Date contact

Eco House & Garden 

Telefon – 0786 873 196

Mail – copertinelemn@gmail.com 

Website – https://copertine-lemn.ro/ 

Adresa – Str.Drumul Bercenarului, nr.2-4 – Sector 4, Bucuresti

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *