IDEI PENTRU ACASA

Balustrada de sticla, stil și eleganță

  • februarie 14, 2019
  • 3 min read
Balustrada de sticla, stil și eleganță

Atunci când am vrut să completez scările interioare cu balustrada, mi s-a părut că acestea fac pereche bună cu o balustrada de sticla. Mă felicit pentru alegerea făcută și acum. Eu, dar și cei care trec pragul casei și îmi spun cât de elegantă este casa mea. Nu că vreau să mă laud, nu că e a mea, nu că alegerile îmi aparțin și sunt cele mai bune, dar vă spun: casa mea e frumoasă. Pentru mine, e așa cum mi-am imaginat-o.

Balustrada de sticla: protecție și design de impact

Balustrada are un rol important: de protecție, de sprijin. Dar, pe lângă rolul funcțional, nu trebuie să uităm că și aspectul este foarte, foarte important. E capital să alegem o balustrada dintr-un material care se potrivește bine întregului decor. Evident, nu poți opta pentru o balustrada de sticla într-o încăpere rustică. Nu cred că ar da prea bine. Dar balustrada de sticla devine opțiunea numărul 1 pentru o locuință aerisită, cu design minimalist, cu accente moderne. Adică, balustrada de sticla se potrivește în aproximativ 90% dintre cazuri.

Ce ai schimbat? Pare că am intrat în altă casă! Balustrada de sticla e de vină pentru acest nou look?

Atunci când au venit în vizită, toți prietenii îmi spuneau că parcă au venit în altă casă, că pare altfel, că e mai luminos și mai primitor. Singura schimbare pe care o făcusem era balustrada de sticla. A devenit, în scurt timp, atracție. Scările se urcau și se coborau cu eleganță, de parcă o cameră de filmat era pregătită pe slow motion. I-am lăsat să se creadă vedete. În fond, eu sunt vedetă și când cobor în halat sau pijama să îmi pregătesc micul dejun și când urc în grabă pentru că mi-a început serialul preferat la TV. Sunt vedetă, am balustrada mea, e de sticlă ea ?

Dacă și voi vreți balustrada de sticla, alegeți un model care să se potrivească!

Specialiștii, să le spunem simplu arhitecți, designeri, sunt în asentimentul meu. O balustrada de sticlă e o piesă în sine. O piesă de rezistență. La propriu și la figurat. Aveți numeroase modele din care puteți alege, dar nu ar strica să vă consultați cu un specialist. Uneori, părerile lor fac diferența. Sigur că rolul funcțional, cel de protecție, este primordial, dar nici celălalt aspect, cel de design nu trebuie ignorat.

Ce vad eu prin sticla balustradei mele?

Fiecare seara este un adevarat spectacol la mine acasa! Cât de frumos se vad reflectate luminițele ambientale în sticla balustradei, cu cata nerăbdare cobor scările dimineata pentru a-mi bea cafeaua in confortul bucatariei mele! Adevarul este ca de fel, sunt destul de impiedicata, mai ales inainte de cafea, dar balustrada nu ma lasa sa ma pierd in astfel de momente. Asta ma face sa o apreciez si mai mult.

De unde am balustrada de sticlă?

După ce rămâneau marcați de cât de frumoasă este casa mea, de aerul regal pe care scările i-l confereau, prietenii mă întrebau unde am găsit o balustrada de sticlă atât de frumoasă. Tot ce trebuie sa retineti este SORAL TECHNIK! Pe site-ul lor, soratechnik.ro, găsiți ce trebuie. Da, eu am găsit ce mi-a trebuit. Mie și casei mele. Sa va fie si voua, dragi cititori, cu folos!


Articol redactat de Amalia Popa pentru publicatia noastra.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *