IDEI PENTRU ACASA

Redecoreaza creativ si durabil cu vopsea epoxidica. Inspira-te din alegerile noastre

  • februarie 14, 2019
  • 3 min read
Redecoreaza creativ si durabil cu vopsea epoxidica. Inspira-te din alegerile noastre

Protejarea pardoselilor si obtinerea unui aspect estetic placut al acestora, sunt posibile cu ajutorul unor vopsele epoxidice de calitate. Pro Staff va pune la dispozitie mai multe tipuri, dintre care puteti alege in functie de necesitati.

Cand sa achizitionezi vopsea epoxidica?

In cazul in care iti doresti ca pardoseala dintr-un anumit spatiu sa aiba un aspect estetic deosebit la obtinerea caruia sa nu depui foarte mult efort, atunci achizitionarea si aplicarea unei vopsele epoxidice reprezinta cea mai buna solutie.

Un lucru interesant este acela ca vopseaua epoxidica a fost conceputa initial pentru uz industrial, insa treptat a ajuns sa fie apreciata si utilizata in scopul obtinerii unor pardoseli estetice in locuinte, inlocuind gresia, parchetul sau piatra naturala.

Cum alegeti o vopsea epoxidica?

Daca nu stiti la ce trebuie sa fiti atentie atunci cand alegeti o vopsea epoxidica, specialistii Pro Staff va stau cu placere la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cele mai bune alegeri. De asemenea, tot ei va sfatuiesc sa aveti in vedere urmatoarele aspecte atunci cand doriti sa achizitionati o vopsea epoxidica: tipul de suprafata pe care urmeaza sa fie aplicata, puterea de acoperire, tipul de spatiu (interior, exterior) in care se va desfasura lucrarea, timpul de uscare etc.

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele care nu trebuie omise daca vreti sa aveti certitudinea ca ati ales bine.

De ce sa optati pentru vopsea epoxidica?

O vopsea epoxidica aduce o serie de avantaje importante:

  • rasina epoxidica este antimicrobiana
  • are o durata mare de viata
  • permite o curatare usoara
  • este rezistenta la trafic intens
  • protejeaza chimic si fizic suportul pe care este aplicata
  • este foarte usor de aplicat

De asemenea, acoperirea epoxidica finala a pardoselii este extrem de rezistenta, hidroizolanta si are o duritate mare.

Iata cateva dintre produsele pe care ProStaff din oferta curenta:

TEMAFLOOR P300 – este o vopsea epoxidica bicomponenta, fara solventi, pentru pardoselile de la interior si exterior. Prezinta o rezistenta buna la abraziune, chiar si sub actiunea apei, a uleiurilor, a grasimilor si a chimicalelor, la solutii diluate de acizi neoxidanti, baze si saruri. E potrivita in cazul vopsirii pardoselilor expuse la uzura mecanica si chimica moderata, in medii industriale, depozite, ateliere, etc. Rezista la caldura uscata de +70 grade Celsius si la temperaturi de +60 grade Celsius in imersie. Se poate aplica pe suprafete noi sau vechi, dar si pe suprafete vopsite cu vopsea pentru beton.

Intaritorul TEMAFLOOR FLEX confera elasticitate acoperirii, care astfel are rezistenta marita la miscarea si craparea betonului.

TEMAFLOOR 400 – este un lac epoxidic bicomponent, fara solventi, care se foloseste ca liant pentru sapa epoxidica Temafloor 4000, dar si ca finisaj de acoperire a produselor Temafloor si a sapelor. In amestec cu nisip, se foloseste si pentru lucrarile de reparare sau de cimentare a pardoselilor de beton. In plus are clasificare la foc conform standardului EN 13501: BFL-s1.

Pentru a va asigura ca achizitionati cea mai buna vopsea epoxidica, ce raspunde cerintelor voastre, nu ezitati sa solicitati ajutorul specialistilor ProStaff.

IDEI DE A UTILIZA VOPSEAUA EPOXIDICA ACASA

vopsea expoxidica

VOPSEA EPOXIDICA BAIE

vopsea epoxidica acasa

vopsea epoxidica garaj

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *