DIVERSE

5 avantajele pe care le are business-ul tău dacă optezi pentru terminale de plata

  • martie 25, 2019
  • 4 min read
5 avantajele pe care le are business-ul tău dacă optezi pentru terminale de plata

 

Timpul este o resursă prețioasă, care niciodată nu este suficientă și niciodată la îndemână atunci când ai nevoie de mai mult. Este o resursă care trebuie raționalizată, controlată și optimizată. În prezent, sunt foarte multe soluții de optimizare a timpului, de accesare rapidă a informațiilor și soluțiilor, iar Internetul este doar un exemplu.

Cu siguranță, tehnologia a schimbat foarte mult aceste procese și a automatizat foarte multe activități pe care nu demult le făceam manual. Business-urile sunt mult mai practice și mai atente la eficiența cu care le oferă clienților servicii pentru nevoile lor. O soluție pentru clienții care sunt mereu în grabă și care vor să facă mai multe lucruri deodată este terminalul de plată, care oferă posibilitatea de a efectua facturi fără a se deplasa la ghișee.

De ce este recomandat să integrezi un terminal de plata în business-ul tău?

Profitul business-ului tău se traduce prin servicii integrate, la îndemână pentru clienții tăi. Dacă incluzi un serviciu de plată externă în locația ta, afacerea ta poate fi prosperă din mai multe motive.

  Terminale de plata = un nou motiv să îți treacă pragul

Principalul avantaj pe care îl ai dacă optezi pentru un terminal de plată este creșterea frecvenței vizitelor clienților tai. Cu fiecare plată pe care o au de făcut, posibilitatea ca aceștia să achiziționeze și serviciile sau produsele tale este mai mare, astfel că frecvența de cumpărare va creste.

   O soluție la îndemână pentru nevoile clienților tăi

în prezent, tot mai multe persoane optează pentru servicii de proximitate, care să le satisfacă nevoile, rapid și simplu. Eficiența și eficacitatea sunt cei doi factori decizionali pe o piață competitivă. Un truc la îndemâna clienților tăi, dar care se traduce prin beneficiile afacerii tale, este să le oferi acestora un serviciu adițional. Plata facturilor, transferul de bani, reîncărcarea cartelelor prepay, achiziția de bilete la concert sau de tren sunt doar câteva din serviciile pe care le au aceste terminale de plata.

   Creșterea vânzărilor

Un astfel de terminal de plată – îți aduce nu numai un  profit direct, dar el poate fi si un instrument eficient de atragere a clienților și, indirect, de creștere a vânzărilor. De ce? Pentru că aplică nevoia clientului de a se întoarce de fiecare dată în locația ta pentru a beneficia de acest serviciu și, de ce nu, de a apela și la serviciile afacerii tale.

   Tehnologizare și eficiență

Terminalele de plată sunt o metodă sigură și rapidă de a efectua plăți întrucât înlocuiesc drumurile consumatorilor până la un punct de lucru al firmei către care efectuează plata. Ecranul tactil arată pașii extremi de simpli pentru a efectua plăți, astfel că nu va fi nevoie să angajezi o persoană care să ii explice utilizatorului cum funcționează.

   Atragi o categorie mare de consumatori

Terminalele de plată oferă servicii variate pentru un public numeros, întrucât oferă posibilitatea de achiziționare a unui bilet la un concert favorit, ajută consumatorii să plătească facturile sau să își încarce cartela prepay. Fiecare categorie de consumatori este targetată: de la tineri până la persoane cu vârstă cuprinsă între 50 – 65 ani.

Apelează cu încredere la un terminal de plată. Atrage și loializează consumatorii prin astfel de servicii și cu siguranță afacerea ta va avea un profit excelent. EasyPay System oferă o serie de soluții inovatoare de terminale de plata, care se încadrează perfect în locația ta.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *