Servicii de curatenie pentru companii. Mai curat inseamna de cele mai multe ori, mai productiv

5
views
servicii de curatenie pentru companii-min

CleanSpot vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga si variata de servicii in materie de curatenie, destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Asadar, indiferent de statul pe care il aveti, puteti apela cu incredere la ajutorul specialistilor nostri, care vor face tot posibilul  sa va livreze rezultate de exceptie atunci cand vine vorba de intretinerea locuintei voastre, dar si a sediului firmei, autovehiculului personal etc.

Suntem bine pregatiti in domeniu, detinand o experienta vasta, dar si instrumente si produse de curatenie eficiente, ce contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate.

CleanSpot asigura servicii de curatenie pentru companii, la un raport optim calitate-pret!

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui articol, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, ne pot solicita ajutorul in privinta efectuarii curateniei in diverse tipuri de spatii.

Spre expemplu, puteti opta pentru servicii de curatenie pentru companii, curatenie in apartamente si case, curatenie in masina, curatenie dupa constructor, spalare mecanizata podele, spalare geamuri, spalare canapele, curatarea ecologica a diverse tipuri de suprafete etc.

Daca ne veti alege ca si partener, veti fi bucurosi sa constatati ca respectam atat calitatea muncii, cat si mediul inconjurator, utilizand produse sigure.

Servicii de curatenie pentru companii – solutii imediate si rezultate de exceptie

CleanSpot ofera servicii de curatenie generala sau de intretinere pentru spatiile de birouri, dar si pentru depozite, hale si alte tipuri de spatii industriale.

Activitatile de curatenie la serviciu pot consta in urmatoarele, in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi:

  • intretinerea zilnica a birourilor – colectarea gunoiului, spalarea vaselor, igienizarea bucatariei si a bailor, improspatarea aerului;
  • spalare mecanizata a pardoselelor din depozite – beton elicopterizat, pardoseala epoxidica;
  • spalare geamuri chiar si cele greu accesibile, aflate la inaltime;
  • spalare mecanizata a mochetei, spalare mecanizata a gresiei;
  • Spalare fatade de cladiri;

Va invitam, asadar, sa intrati cat mai curand in legatura cu specialistii companiei noastre pentru a beneficia de servicii de curatenie pentru companii, la un raport avantajos calitate-pret. Veti fi incantati de rezultatele interventiei noastre, dar si de rapiditatea si profesionalismul echipei.

De ce sa alegeti CleanSpot pentru servicii de curatenie pentru companii?

Suntem foarte buni in domeniu, iar clientii nostri de pana acum pot confirma in orice moment acest lucru. Ne implicam total in fiecare colaborare si facem tot posibilul sa indeplinim asteptarile fiecarui client. Detinem o experienta de peste 8 ani in domeniu si suntem de parere ca am evoluat suficient in acest timp pentru a va oferi cele mai bune solutii in ceea ce priveste curatenia si igienizarea.

Dam dovada de profesionalism si seriozitate, indiferent de complexitatea lucrarii pentru care ne solicitati.

Preturile pe care le practicam sunt transparente si calculate in mod corect, in functie de activitatile de curatenie efectuate in cadrul companiei sau al celorlalte spatii.

Punand la dispozitia angajatilor, un spatiu curat, ordonat si igienizat, acestia vor putea sa se concentreze mai bine la ceea ce au de facut, obtinand rezultatele pe care le asteptati de la ei.

Daca nu v-am convins sa alegeti CleanSpot pentru servicii de curatenie pentru companii (dar nu numai), nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii nostri pentru a afla mai multe detalii despre echipa, despre modul de interventie, despre produsele si metodele folosite etc.


DATE DE CONTACT

WEBSITE: https://www.cleanspot.ro/ 

TELEFON: 0747.171.409

EMAIL: office@cleanspot.ro