FASHION

5 tinute alb negru care te vor lasa cu gura cascata

  • martie 4, 2019
  • 3 min read
5 tinute alb negru care te vor lasa cu gura cascata

Mi-aș dori ca viața să nu fie atât de neclară cu cele cincizeci de nuanțe de gri ale ei.

Aș fi vrut să fie așa: negru sau alb.

Cele mai multe lucruri nu pot fi, dar îmbrăcămintea? Alb-negru poate fi o combinație generică, dar este, de asemenea, una dintre cele mai versatile. Poți să te joci cu aceste non-culori solide în toate modurile în care îți poți imagina.

Pentru a vă oferi o inspirație de stil, avem mai jos o sursă de inspirație cu 5 idei de tinute alb negru care sa te scoata din anonimat:

10 tinute alb negru care te vor lasa cu gura cascata

 

 ROCHIE SPORT CU DUNGA ALBA

rochie sport cu dunga alba

Parerile sunt impartite – unii le refuza categoric, insa o mare parte continuă să aleagă confortul fără a compromite stilul. Această rochie sport in combinatie alb negru este confortabilă si reprezinta un exemplu perfect pentru asta. Luati o pereche de pantofi sport albi cu această rochie alb negru pentru a crea un aspect sportiv-chic.

 ROCHIE ALB NEGRU CU IMPRIMEU GEOMETRIC

rochie alb negru

Nu te-ai saturat sa dai toti banii pe rochii formale stereotipice? E timpul să mai faci si cate o schimbare cu o rochie de genul acesta! Poart-o cu machiaj finut smokey eyes, o geantă rosie din piele pentru a completa aceasta tinuta ca la carte.

 ROCHIE CU DUNGI VERITCALE SUBTIRI

ROCHIE CU DUNGI SUBTIRI

Stiu ce crezi – aceasta rochie nu prea e de tine. La urma urmei, are dungi verticale alb-negru peste tot. Dar stai, poate fi o tinuta ideala pentru birou. Are tot ce-i trebuie. Iar daca ii pui un ruj rosu, o poti transforma cu usurinta in rochie de iesit seara la restaurant. Cu placere!

 ROCHIE ALB NEGRU CU BULINE

rochie alb negru cu buline

Aceste tinute alb negru in stil polba sunt atat de depasite de moda, nu-i asa?

Gresit!

Sunt sigură că nu ați făcut nicio tinuta atat de imbulinata pana acum. Deci, săriți din nou pe stilul polka și încercați acest aspect pentru a obtine un outfit jucaus si modern.

 COMPLEU ALB NEGRU

completu alb negru

Iata un motiv intemeiat pentru a astepta cu nerabdare venirea sezonului cald. Confort, eleganta, senzualitate. Ce sa mai, e acel element-wow care nu te va lasa sa treci neobservata. Doar nu uitați pantofii și ochelarii de soare!


Culorile reprezintă o parte importanta a vieții noastre, dar puteți face minuni chiar și fără ele. Sper ca oamenii să se îndepărteze de mitul că tinutele alb negru sunt plictisitoare.

Aveți mai multe idei de stil pentru hainele negre? Spuneți-ne printr-un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos!

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *