CASA SI GRADINA

Gazon perfect, fara efort. De ce merita sa cumperi un robot de tuns iarba?

  • martie 4, 2019
  • 3 min read
Gazon perfect, fara efort. De ce merita sa cumperi un robot de tuns iarba?

robot de tuns iarba

Popularitatea masinilor inteligente de tund iarba a crescut, un robot de tuns iarba fiind varianta avansata a masinilor de cosit. Serviciile de intretinere a spatiului verde din jurul casei sau a unei cladiri de birouri sunt destul de ridicat, astfel ca achizitionarea aparaturii necesare reprezinta o investitie pe termen lung, economie de resurse financiare si de timp.

Robot de tuns iarba versus masina de tuns gazon?

In primul rand, robotii de tuns iarba se deosebesc ca tehnologie integrata. Acestia sunt echipati cu sistem inteligent pentru incarcare si un plan dinamic pentru taierea gazonului. Alte diferente se refera la:

  • Modalitatea de functionare

Robotii de tuns sunt dispozitive dotate cu senzori cu ajutorul carora nu vor actiona decat pe suprafetele dorite, asa cum au fost programate. Tototdata, acestea vor ocoli obstacolele prezente pe respectivul gazon, asa cum sunt arborii si arbustii, piesele de mobilier si elementele de amenajare integrate.

Se diferentiaza de masinile de tuns clasice prin faptul ca nu colecteaza iarba, gratie sistemului inteligent de taiere: iarba tunsa nu trebuie stransa nici de catre utilizator, deoarece robotul taie varful firelor de iarba, care sunt fie tocate, pentru ca au dimensiuni mici fie raman pe sol, fertilizandu-l.

  • Timpul de taiere

Cu un robot de tuns iarba, utilizatorul nu trebuie sa efectueze manual taierea gazonului, la fel cum nici nu trebuie sa il supravegheze. Asadar, optiunea de programare asigura planificarea acestei activitati, robotul actionand pe o perioada de timp anume, conform suprafetei de tuns.

  • Precizia de taiere

Rezultatul este deosebit de satisfacator, in contextul in care utilizatorul nu trebuie sa actioneze manual masina de tuns. Robotii de tuns iarba sunt automati, realizand operatiunea de taiere fara a fi nevoie de asistenta oamenilor. Acesta se va opri de indata ce termina de tuns suprafata vizata, atunci cand trebuie incarcat sau cand conditiile meteo nu sunt optime, ca atunci cand ploua, spre exemplu.

Un aspect deosebit de important este costul achizitionarii robotului de tuns, care este mai ridicat, comparativ cu masinile de tuns iarba. Cu toate acestea, pretul este justificat de performanta pe care acesta o ofera: lejeritate, confort, precizie, taiere automata etc.

Avantajele utilizarii unui robot de tuns iarba pentru intretinerea gazonului

robot de tuns iarba

Expertii in tehnologiile de ingrijire a gazonului sunt de acord cu privire la performanta generata de un robot de tuns iarba, acestea reflectandu-se inclusiv la calitatea si aspectul plantelor care alcatuiesc gazonul. Dincolo de lejeritatea utilizarii, economia de timp si resurse financiare investite pentru plata unei persoane care sa se ocupe de intretinere, aspectul final este esential pentru cei care detin astfel de spatii, pentru cei care administreaza terenuri dedicate diferitelor sporturi etc.

Principalele avantaje:

–        economisirea energiei electrice;

–        economie de timp;

–        rezultate optime fara deseuri rezultate;

–        peluza, gazonul sunt sanatoase.

Forestore.ro – magazinul online de unde poti achizitiona un robot de tuns iarba de la Viking

Magazinul online Forestore.ro comercializeaza o gama impresionanta pentru desfasurarea activitatilor din jurul casei, de gradinarit, intretinere gazon si pana la sarcini mai ample, care necesita mai mult efort fizic si cunoasterea tehnologiei – taiere lemne, toaletare arbusti si arbori etc.

Pentru completarea gamei de masini de tuns iarba, specialistii Forestore au selectat produse concepute si fabricate de brandul Viking, un nume cunoscut pe piata de profil.

Specificatiile tehnice pentru produsul de fata – robot de tuns iarba – sunt prezentate in detaliu, astfel incat clientii sa ia cea mai buna decizie, respectiv sa realizeze o investitie inteligent, justificata pe termin scurt si lung.


Date utile

Telefon mobil/fix – 0726 31 58 92 ; 0770 87 31 91 / 031 804 20 64

Adresa magazin (service) – Bld. Voluntari, Nr. 41B – Voluntari, Ilfov.

Program comenzi – luni-vineri, orele 9.00 – 17.00


 

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *