American Airlines a anulat un zbor după ce un pasager musulman a tras apa de două ori apa la toaleta

0
American-Airlines

Un zbor al companiei American Airlines a fost anulat, săptămâna trecută, după ce membrii echipajului nu s-au simțit „în siguranță” să călătorească cu un pasager musulman, după ce acesta a folosit toaleta avionului și a tras apa de două ori.

Au fost facute cateva anunturi conform carora avionul va decola cu întârziere, ca urmare a unor probleme asa ca barbatul in cauza a mers la toaletă. După ce a ieșit din toaletă, a observat o stewardesă care îl privea insistent. „Când am deschis ușa, am fost foarte surprins să o găsesc pe o stewardesă lângă ușă, ascultând. A fost un șoc mare, dar m-am dus înapoi la locul meu”, a povestit acesta.

A fost oribil, cea mai umilitoare zi din viața mea”, a spus Abderraoof Alkhawaldeh, într-un interviu după incident.

Dupa 10 minute, s-a anuntat anularea zborului și toți pasagerii au fost rugați să părăsească avionul, urmand sa continue cu un alt zbor, peste trei ore.

Mai mult, un angajat FBI l-a abordat pe barbat, verificandu-i inclusiv bagajul. Polițistul l-a anuntat că o stewardesă a facut apelul catre politie marturisind „nu se simte confortabil” să zboare cu el în acelasi avion.

Barbatul a spus că s-a simțit foarte discriminat din cauza etniei si religiei sale. „Nu doresc nimănui să treacă printr-o astfel de experiență neplăcută. Sunt un client fidel al companiei din 1989. Am zburat mai mult de un milion de mile cu American Airlines”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here