DIVERSE

American Airlines a anulat un zbor după ce un pasager musulman a tras apa de două ori apa la toaleta

  • septembrie 24, 2019
  • 2 min read
American Airlines a anulat un zbor după ce un pasager musulman a tras apa de două ori apa la toaleta

Un zbor al companiei American Airlines a fost anulat, săptămâna trecută, după ce membrii echipajului nu s-au simțit „în siguranță” să călătorească cu un pasager musulman, după ce acesta a folosit toaleta avionului și a tras apa de două ori.

Au fost facute cateva anunturi conform carora avionul va decola cu întârziere, ca urmare a unor probleme asa ca barbatul in cauza a mers la toaletă. După ce a ieșit din toaletă, a observat o stewardesă care îl privea insistent. „Când am deschis ușa, am fost foarte surprins să o găsesc pe o stewardesă lângă ușă, ascultând. A fost un șoc mare, dar m-am dus înapoi la locul meu”, a povestit acesta.

A fost oribil, cea mai umilitoare zi din viața mea”, a spus Abderraoof Alkhawaldeh, într-un interviu după incident.

Dupa 10 minute, s-a anuntat anularea zborului și toți pasagerii au fost rugați să părăsească avionul, urmand sa continue cu un alt zbor, peste trei ore.

Mai mult, un angajat FBI l-a abordat pe barbat, verificandu-i inclusiv bagajul. Polițistul l-a anuntat că o stewardesă a facut apelul catre politie marturisind „nu se simte confortabil” să zboare cu el în acelasi avion.

Barbatul a spus că s-a simțit foarte discriminat din cauza etniei si religiei sale. „Nu doresc nimănui să treacă printr-o astfel de experiență neplăcută. Sunt un client fidel al companiei din 1989. Am zburat mai mult de un milion de mile cu American Airlines”.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *