CURATENIE & ORGANIZARE DIVERSE

Iata de ce orice familie trebuie sa opteze periodic pentru serviciile de curatenie la domiciliu

 • iulie 2, 2019
 • 3 min read
Iata de ce orice familie trebuie sa opteze periodic pentru serviciile de curatenie la domiciliu

Cand se apropie ziua de curatenie in apartament, fiecare locuitor “isi face de lucru” in alta parte. Pentru a evita delegarea sarcinilor intre locuitorii casei si/sau pentru ca orele de curatenie generala sa poata fi alocate activitatilor preferate, solutia este solicitarea serviciilor unei firme de curatenie profesionista.

Foarte multe persoane si familii se incapataneaza sa efectueze personal curatenia generala, care se poate dovedi “o lupta” intinsa pe mai multe zile: de la curatarea perfecta a ferestrelor si pana la dezinfectarea optima a salilor de baie si bucatariei, curatenia este o responsabilitate care ocupa timp.

O firma ce efectueaza curatenie la domiciliu in mod exemplar

Contrar parerii majoritatii, firmele de curatenie nu sunt nici exagerat de costisitoare si nu lucreaza exclusiv cu companii – spatii birouri, diverse business-uri, spatii comerciale, ci dimpotriva: serviciile oferite sunt divizate in servicii oferite persoanelor fizice si celor juridice. Asadar, scopul final este crearea unor colaborari pe termen lung inclusiv cu persoanele fizice, care, din diferite motive, au nevoie de o curatenie exemplara, periodic.

Cum realizeazam curatenia in apartament?

Fiind locul in care fiecare revine pentru a se simti bine, casa reprezinta oaza de liniste a fiecaruia dintre noi. Pentru a indeplini functia de refugiu, locuinta trebuie sa fie ordonata, curata, primitoare.

Echipa noastra se adapteaza pe loc, in functie de tipul locuintei – garsoniera, apartament, casa – dar si in functie de suprafata acesteia, respectiv cerintele clientilor. Multi dintre clienti au nevoie doar de spalarea geamurilor si dezinfectarea suprafetelor, in timp ce altii au nevoie de ajutor pentru curatenie dupa constructor.

Iata ce presupune protocolul standard de curatenie la domiciliu:

 • stergerea prafului, cu ajutorul solutiilor antistatice si lavete;
 • stergerea corpurilor de iluminat;
 • aspirarea covoarelor (spalarea acestora, la cerere);
 • igienizarea suprafetelor din bucatarie (piese de mobilier, aparatura electrocasnica, suprafete – blat de lucru, gresie, faianta);
 • igienizare, dezinfectarea bailor;
 • curatarea geamurilor;
 • curatarea profi a canapelelor, scaunelor si fotoliilor, din piese sau textile.

Servicii curatenie apartament pentru Bucuresti

Viata in capitala este solicitanta, mai ales pentru cei ocupati cu jobul: drumul parcurs catre si de la locul de munca poate sa dureze uneori si peste 2 ore, traficul este solicitant, astfel ca fiecare isi doreste ca orele dupa program si zilele libere sa fie petrecute altfel decat curatand casa.

Crearea unei relatii de colaborare cu o firma de curatenie garanteaza ca apartamentul este intretinut constant, iar periodic, de regula la cateva luni, este realizata o curatenie generala.

 In plus, activitatea companiei nu se rezuma la curatenia la domiciliu, ci ofera servicii complete:

 • curatenie la serviciu;
 • curatenie dupa constructor;
 • spalare geamuri;
 • spalare mecanizate podele;
 • spalare ecologica;
 • spalare canapele.

Prin urmare, oricare ar fi necesitatea de curatenie la domiciliu, echipa noastra dispune de resursele necesare pentru a raspunde pozitiv la cererile solicitantilor. Totodata, transparenta serviciilor este completata de tarifele practicate: toate preturile sunt transmise pe mail, pentru fiecare tip de serviciu in parte, dar tarifele se pot modifica in functie de gradul de murdarie, pretentiile si preferintele clientilor si suprafata totala de curatare.

 Mai multe detalii despre serviciile de curatenie la birou, curatenie apartament si alte servicii profesioniste, clientii pot vizita site-ul www.deratizarebucuresti.ro 


 Programari curatenie Bucuresti:

Telefon – 0768-916-512

Mail – ligrivddd1999@yahoo.com 

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *