DIVERSE

Daenerys ar putea fi încă în viață în universul “GOT”? Această teorie a fanilor este destul de convingătoare

  • mai 23, 2019
  • 3 min read
Daenerys ar putea fi încă în viață în universul “GOT”? Această teorie a fanilor este destul de convingătoare

Nu este o surpriză pentru oricare dintre fanii  Game of Thrones că serialul s-a terminat într-o notă dulce-acrișoară. Filmul are o lungă istorie de fani înjunghiați metaforic în inimă (ah, ce dramatic am spus-o) prin uciderea personajelor iubite și apoi prin dezvoltarea răsturnărilor de situație care au răsucit cuțitul și mai mult. Asta s-a întâmplat cu siguranță și în episodul final, când Jon Snow și-a ucis iubita, pe Daenerys în timp ce se îmbrățișau. Fanii au fost devastați să-și privească personajul în care au investiti atâtea sentimente, sezon după sezon,  ucis, pe ultima sută de metri. Dar, vestea bună este că există o posibilitate ca ea să nu fi plecat cu adevărat datorită unei noi teorii a fanilor. Daenerys ar putea fi încă în viață în universul Game of Thrones? Avertisment: Urmează spoilere!

Nu este ușor să te uiți cum eroii tăi devin ticăloși, dar asta a fost exact ceea ce s-a întâmplat pentru fanii Daenerys. Fetișcana asta care a câștigat inima a milioane de oameni – Khaleesi – s-a transformat într-un tiran care a ars poporul din King Landing, în numele aspirațiilor sale ferme de putere. În ciuda dragostei sale față de ea, Jon și-a susținut simțul datoriei față de regat, punând capăt nebuniei lui Daenerys. Prin uciderea lui Daenerys, Jon a protejat oamenii din Westeros, dar a fost devastatoare și pierderea unui personaj pe care fanii l-au urmărit de la început.

Cu toate acestea, există o teorie a fanilor care spune că Daenerys ar putea să fie “înviată” în viitorul apropiat, după episodul final. După ce Daenerys este ucisă, dragonul ei, Drogon îi ia corpul și pleacă.Unii fani cred că Drogon a dus-o pe Daenerys la est de Asshai, un oraș-port în Shadowlands, de unde vin ouăle de dragon și unde se practică în mod regulat magie. Presupun că această magie ar putea s-o aducă pe Daenerys înapoi la viață.

 O altă teorie care circulă spune că Drogon o ia Daenerys într-un alt oraș estic, dar de data aceasta într-un loc cunoscut. Unii fani cred că Drogon zboară pentru a aduce corpul lui Daenerys la Volantis, unde se află preoteasa Kinvara. O știm pe Kinvara din sezonul 6, unde ni se arată ca fiind  o Preoteasă a Domnului Luminii, când a fost convinsă că Daenerys este predestinată pentru a salva lumea. După cum știm deja din cazul lui Melisandre cuJon Snow, preotesele de acest gen au capacitatea de a aduce oamenii înapoi din morți. Deoarece Kinvara este deja un mare fan al lui Daenerys, există o șansă ca Drogon să o fi dus acolo pe Daenerys, pentru a efectua magia.

Dacă oricare dintre aceste teorii este adevărată, ar fi nevoie de mai multe episoade ale Game of Thrones pentru a le dezvălui. Din păcate, însă, nu există planuri de a face o continuare a Game of Thrones, așa că fanii vor trebui să se mulțumească imaginându-și viitorului pe care Daenerys l-ar putea avea.

Articol scris cu  de Amalia Popa pentru publicatia noastra.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *