BEAUTY

Ce oja semipermanenta nude sa alegi primavara aceasta?

  • mai 6, 2020
  • 2 min read
Ce oja semipermanenta nude sa alegi primavara aceasta?

Vrei să obții modele de unghii drăguțe, nude, care să se potrivească perfect tonului tău de piele?

Cheia pentru a obține unghiile nude frumoase constă în potrivirea culorii ojei semiperamente cu nuanța pielii tale.

Aveți un ton de piele roz sănătos? Vei arăta excelent cu unghiile nude în tonuri de roz pal. Adăugați o scânteie și un pic de strălucire și puteți îmbunătăți frumusețea naturală a unghiilor cu aceste tipuri de oje semipermanete nude.

Aveți imperfecțiuni minore pe care trebuie să le acoperiți? Mergeți pentru aceleași unghii roz nude, dar folosiți o versiune mai cremoasă a nuanței și sunteți ok.

Pe de altă parte, dacă ai pielea foarte deschisă la culoare, cel mai bine ar fi optezi pentru modele de unghii bej; pielea de culoare deschisă și nuantele de cafe au lait arată bine împreună. O nuanță de bej deschis pe unghii poate da impresia de tinerete fara batranete pentru mâinile tale.

Ai piele de măsline? Nuațele de piersici moi cremoase sau modele de unghii nude roz funcționează cel mai bine pentru tine. Această nuanță oferă un fundal ideal pentru tonul tău masliniu, accentuând în același timp frumusețea unghiilor tale.

Aveți unghii cu imperfecțiuni? Nuanța de piersică-crem va funcționa perfect.

RECOMANDAREA NOASTRA PENTRU OJA SEMIPERMANENTA NUDE:

Toata gama de oje semipermanente de la MELKIOR.

oja-semipermanenta-melkior

În ceea ce privește persoanele cu tonuri de piele închise, oricare dintre modelele de unghii nude vor alege, va fi o reușită totală. Contrastul dintre oja nude atunci când este asociată cu un ton închis de piele va duce la un finisaj superb.

Doriți să îmbunătățiți aspectul de unghii roz-sănătos? Trandafirul bej este culoarea perfectă pentru asta.

Acesta nuanță scoate în evidență tonul natural de roz, dezvăluind un pat unghial cu aspect nu doar sănătos, ci chiar superb.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *