IDEI PENTRU ACASA

Tipuri de vopsea decorativa interior si motivele pentru care te vei indragosti iremediabil de ea

 • mai 21, 2020
 • 5 min read
Tipuri de vopsea decorativa interior si motivele pentru care te vei indragosti iremediabil de ea

Pentru schimbarile rapide si de efect, dar care nu presupun alocarea unui buget considerabil, aplicarea tipului preferat de vopsea decorativa interior este varianta avantajoasa. 

Odata la cativa ani sau uneori chiar mai des, simtim nevoia unei schimbari pe ici pe colo in cadrul caminului nostru. Pentru ca, nu-i asa, ce-i mai relaxant decat un mic proiect de bricolaj? Si atunci ne apucam sa redecoram locuinta pentru a scadea nivelul stresului cotidian. 

Dar e bine de stiut ca de multe ori, schimbarile simple, care nu implica mult efort si cheltuieli financiare ridicate iti pot transforma locuinta, astfel incat la final, prietenii vor crede ca ai schimbat toata casa. Alegerea unei culori noi pentru pereti si tavan, decorul cu textile (cuverturi, perne). Ce zici de schimbarea covorului, adaugarea unor obiecte de decor pe masuta de cafea? Toate acestea vor da impresia unor interventii mari in designul casei tale.

Proiecte de succes cu vopsea decorativa de interior – ce presupune realizarea acestora?

Daca ai decis sa demarezi un proiect de decor prin schimbare culorii vopselei, cea mai buna parte este ca te poti ocupa personal de aplicarea acesteia. Tipurile actuale de vopsea decorativa sunt calitative si pot fi aplicate chiar si de cei novice in ale amenajarilor interioare.

Inspiratia de azi vine de la brandul TIXE vopsea decorativa de interior

Iata in ce mod iti poti redecora peretii, astfel incat sa te bucuri de schimbare, cu efort minim:

 • TIXE QIBLI: este o vopsea decorativa cu efect de nisip
vopsea-decorativa-interior-cu-efect-de-nisip
Vopsea decorativa cu efect de nisip
 • TIXE PERLATIX: confera un efect perlat suprafetelor vopsite

Vopsea decorativa de interior cu efect perlat

#TixePaint #kedivè

Publicată de TIXE srl pe Marţi, 3 martie 2020

 • TIXE OYSTAR: este o vopsea decorativa de interior cu efect de nisip sau cu perle de matase

Vopsea decorativa de interior cu efect de nisip sau cu perle de matase

You can get kimono effect with two organza shades, one lighter and one darker. It gives brightness and depth, it’s very simple and fast. Try it!L’effetto kimono si ottiene con due tinte di organza, una più chiara e una più scura. Riesce a dare luminosità e profondità, è molto semplice e veloce. Provalo!#TixePaint #organza #kimono

Publicată de TIXE srl pe Joi, 16 aprilie 2020

 • TIXE TIBERIUS: este un glet de modelaj pentru interior. Ideala pentru peretii foarte respirabili, ce permite reproducerea finisajelor din piatra de travertin, cu dungi clasice si aspect poros, utilizat in Roma Antica.

glet-de-modelaj-interior-cu-efect-de-piatra

 • TIXE GALAXY: confera un efect iridescent aparte, ce isi schimba culoarea in functie de unghiul de vizualizare.

vopsea decorativa interior tixe galaxy

 • TIXE GLITTERTIX: un sortiment deosebit de vopsea decorativa, de particule mici, reflectorizante, intr-o varietate de culori. Particulele de sclipici au capacitatea de a reflecta lumina in unghiuri diferite, facand astfel suprafetele sa straluceasca.

Vopsea decorativa interior cu efect de glitter

Ce trebuie sa stii despre acestea tipuri de vopsea decorativa pentru interior?

Versiunile de vopsea decorativa TIXE pot fi aplicate deasupra vopselei lavabile deja existenta, atat pe pereti, cat si pe tavanele incaperilor. Cu toatea acestea, daca au trecut multi ani de cand vopseaua lavabila de pe tavan sau de pe perete a fost aplicata, se recomanda aplicarea in prealabil a unei lavabile de nisip de quartz, si doar apoi sa se aplica tipul de vopsea decorativa preferat.

Indicatii de aplicare vopsea decorativa interior: instrumente si metode de aplicare

Vopseaua decorativa de interiorcu efect de catifea TIXE – KEDIVE este singura care trebuie aplicata cu gletiera de plastic. Totodată, este nevoie de aplicarea gletului de modelaj TIXE – TIBERIUS, ce se aplica cu gletiera de inox, dupa care se poate face modelul dorit cu instrumentul prevazut cu dinti de plastic.

Pentru tipurile de vopsea TIXE – QIBLI, PERLATIX, ORGANZA, OYSTAR, GALAXY – va fi nevoie de aplicarea cu pensula pentru vopseaua decorativa.

Diverse versiuni de vopsea decorativa interior – motivele pentru care te vei indragosti de ea

Vopseaua decorativa este destinata proiectelor creative de amenajare si decor, schimband total aspectul incaperilor. Cu efect de matase, sidefat, cu efect perlat, de piatra sau de crapare, de nisip neted, de marmura mata sau poroasa – aceste sortimente de vopsea de interior confera un stil aparte peretilor si incaperilor unde alegi sa o aplici.

De ce sa alegi vopseaua decorativa cu efecte speciale?

 •     Facilitatea aplicarii

Te poti ocupa de lucrare, caci in cele mai multe cazuri, formula poate fi aplicata direct pentru vopseaua existenta. Iar daca nu, exista suficiente metode de pregatire a suprafetei inainte de a aplica vopseaua decorativa selectata. De altfel, ai la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a aplica in mod corect vopseaua, alaturi de instructiunile producatorului.

 •     Rezultat sigur si modern

Alegand unul dintre tipurile de vopsea decorativa ai garantia finalizarii cu succes a proiectului, rezultatul fiind spectaculos. Alaturi de mici interventii decorative, vopsirea cu aceste sortimente de vopsea garanteaza conferirea unui aspect elegant, actual, fara costuri mari investite in decor.

 •     Durabilitate

Un alt motiv pentru care vei opta pentru aceste vopseluri este rezistenta la zgarieturi si factorii specifici (atingerea cu obiecte ascutite, raze UV, umiditate).

Toate tipurile de vopsea decorativa de interior marca TIXE, precum si accesoriile necesare realizarii unui astfel de proiect (gletiera plastic, gletiera inox, pensula pentru vopsea decorativa), alaturi de recomandarile de realizarea a lucrarii decorative – pot fi vizualizate si achizionate din magazinul online www.pro-staff.ro

Viziteaza virtual magazinul online de vopseluri si articole pentru constructii chiar aici.

About Author

cameleo

1 Comment

 • Buna…ce vopsea ati folosit in poza de profil?este doar o singura culoare sau amestec?turcuaz si gri..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *