IDEI PENTRU ACASA

Cum poti eficientiza si reduce durata lucrarilor de constructii cu sapa mecanizata

  • februarie 15, 2019
  • 3 min read
Cum poti eficientiza si reduce durata lucrarilor de constructii cu sapa mecanizata

 

Sapa mecanizata utilizeaza acelasi procedeu de prelucare a mixturii alcatuite din nisip, ciment folosita si in cazul aplicarii clasice a sapei, diferentiindu-se prin reducerea timpului efectiv de lucru si realizarea pardoselilor egale. Sunt eliminate asadar costurile aplicate suplimentar pentru sapa de egalizare, cheltuielile de personal pentru efectuarea lucrarilor si predarea in timp util a proiectelor preluate.

De ce tot mai multi ingineri opteaza pentru sapa mecanizata si refuza sa mai aplice vechile metode de lucru?

Avantajele sapei mecanizate reprezinta argumentul cel mai solid pentru care inginerii constructori, sefii de echipa si personalul specializat prefera aceasta metoda de aplicare a sapei:

 Costuri reduse

Introducerea noilor metode de lucru inseamna costuri reduse in ceea ce priveste cantitatea de material utilizata, dar si pierderile rezultate in urma aplicarii clasice.  

 Timp de lucru redus

Predarea la timp a proiectelor de constructii este influentata de repartizarea personalului si a programului de lucru. Astfel, efectuarea la timp fiecarei etape pentru lucrarile necesare reprezinta o variabila care influenteaza in mod direct finalizarea in timpul stabilit.

 Finisaje impecabile

In cazul sapei mecanizate, toate operatiunile sunt efectuate mecanizat, cu ajutorul echipamentelor speciale (pompe de aplicare), care asigura aplicarea uniforma a compozitiei si egalizarea suprafetei create. Suprafetele plane create sunt

 Facilitarea muncii fizice depuse de catre angajati

Domeniul constructiilor este unul care necesita mana de lucru fizica, oricat de multe echipamente si utilaje sunt utilizate. De aceea, inovatiile din acest domeniu sunt indreptata catre reducerea efortului depus de catre personalul component echipelor de lucru. In acelasi timp, reducerea resurselor umane alocate inseamna si reducerea cheltuielilor, dar si precizia aplicarii sapelor.

Procedee moderne de lucru – Cum realizeaza echipele Edy House lucrarile de sapa mecanizata

Pe langa rapiditatea turnarii compozitiei, sapa mecanizata poate acoperi suprafete de peste 150 de metri patrati, reducandu-se astfel timpul total de lucru necesar pentru finalizarea proiectelor de constructii.

Pasii efectuati pentru efectuarea sapei mecanizate:

Compozitia mortalului utilizat pentru turnarea sapei este o mixtura de apa, nisip si ciment, care sunt turnate intr-un utilaj pentru a fi amestecate si omogenizate.

Compozitia este ulterior turnata cu ajutorul unei pompe. Furtunul pompei impinge si raspandeste compozitia in incapere unde este turnata sapa, reducand considerabil timpul de turnare depus.

Uniformizarea sapei va fi apoi executata prin imbinarea operatiunilor si metodelor clasice, traditionale si a ultimelor tehnologii de lucru.

Etapa elicopterizarii sapei este extrem de importanta pentru nivelare si eliminarea imperfectiunilor, fiind realizata cu un utilaj echipat cu elice, cu rol de a presa si compacta sapa aplicata. Procesul de elicopterizare sigileaza pelicula formata la suprafata sapei turnate, aceasta devenind lucioasa si mai rezistenta la actiunea factorilor externi.

Echipele de constructori Edy House sunt experte in realizarea sapei si tencuielii mecanizate in Bucuresti si imprejurimi, insa compania preia proiecte de constructii din intreaga tara.

Sapa mecanizata – aplicare facila si rapida pentru egalizarea a suprafetelor interioare

Gratie preciziei de acoperire, sapa mecanizata reprezinta solutia pentru realizarea pardoselilor la cele mai calitative standarde, fara imperfectiuni si fisuri care dauneaza lucrarilor ulterioare.

Echipele de constructori Edy House sunt specializate pentru efectuarea unei game variate de proiecte de constructii, incepand cu etapa proiectarii si pana la predarea la cheie a acestora. Pentru realizarea lucrarilor de tencuiala si sapa mecanizata, personalul este instruit constant, iar experienta in efectuarea acestor lucrari se reflecta de fiecare data in suprafete si pardoseli  care nu mai necesita lucrari ulterioare de nivelare.

Sapa mecanizata se diferentiaza de procedura clasica de turnare prin numeroasele avantaje conferite – costuri reduse, timp mai scurt de aplicare, rezultate calitative sigure.

————————————-

Date contact – Edy House:

Telefon – 0762 204 699

Mail – sapa.tencuiala@gmail.com

Website – www.sapa-tencuiala.com

Adresa – Aleea Cislau, Nr.7 – Bucuresti.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *