IDEI PENTRU ACASA

Creeaza spatiul mult visat cu unul dintre modelele de copertine terase in tendinte

 • februarie 20, 2020
 • 3 min read
Creeaza spatiul mult visat cu unul dintre modelele de copertine terase in tendinte

Montajul unei copertine terase reprezinta doar inceputul zilelor speciale petrecute la aer curat, in dimineti racoroase sau zilele caniculare. Crearea unei oaze de liniste si amenajare in functie de preferintele personale aduce valoare spatiului, oricare ar fi utilizarea lui.

O oaza de liniste – proiecte de amenajare cu copertine terase pentru spatii private si publice

Amenajarea terasei cu o copertina model actual asigura crearea unui loc aparte acasa, acolo unde spatiul permite demararea unui astfel de proiect. De cealalta parte, cand este vorba despre un local – pub, restaurant, bar, club – asigurarea unei terase amenajate corespunzator reprezinta inca un motiv pentru fidelizarea vizitatorilor. 

Avantajele copertinelor terase confectionate din lemn:

 • Caracteristici de exceptie

Lemnul este ideal pentru a fi utilizat deopotriva ca element de amenajare si decorativ, conferind o estetica deosebita proiectului final. Copertinele realizate din lemn se numara printre modelele apreciate de catre designerii de interior, datorita atributelor de exceptie – durabilitate, aspect placut, pret convenabil in raport cu calitatea oferita.

 • Potrivite pentru proiecte diverse de amenajare

Poate fi vorba despre locuinta personala, casa de vacanta, o casa in zona rurala sau un spatiu destinat serviciilor, de la pub-uri si pana la hoteluri, centre SPA & Wellness, modelele de copertine terase din lemn pot fi folosite fara probleme. 

 • Optiunea de pesonalizare in functie de specificatii transmise de clienti

Niciun proiect nu seamana cu altul, iar cei mai dedicati dintre producatorii si furnizorii acestor game de copertine lemn cunosc acest aspect, motiv pentru care le pun clientilor la dispozitie optiunea de a-si crea propria copertina, in functie de dimensiunile spatiului. 

copertina-terasa-model-onda

 • Montaj facil

Ultimul lucru dorit, in cazul demararii unui proiect, este ca acesta sa se extinda pe o perioada indelungata. Nu este cazul lucrarilor de montaj al copertinelor – odata transmisa comanda si livrate elementele de montaj, terasa este realizata destul de rapid. Timpul redus de lucru inseamna si  resurse reduse (costuri, timp) alocate curateniei dupa lucrari de acest tip. 

 • Design modern

Bineinteles ca aspectul conteaza, atat pentru proiectele de amenajare locuinta personala, cat si pentru proiectele de complexitate mai mare, cum este crearea unei terase pentru un restaurant. Unul dintre avantajele design-ului modern al acestor copertine terase este faptul ca se integreaza armonios cladirilor cu diferite stiluri arhitecturale. 

Printre beneficiile amenajarii teraselor cu copertinele din lemn se numara: 

 • protectie pe toata durata anului, indiferent de conditiile meteo;
 • timp de calitate petrecut cu familia, respectiv un plus conferit afacerii administrate;
 • durabilitate, gratie materialelor prime si auxiliare, necesare confectionarii;
 • raport calitate-pret excelent. copertine terase lemn

Cum se diferentiaza firmele furnizoare de copertine terase intre ele?

Dincolo de avantajele unui produs de calitate, clientii au nevoie de consultanta de specialitate, mai ales cand este vorba despre un proiect de suflet, fie ca este vorba despre amenajarea locuintei sau a unui local destinat serviciilor. 

Alege intotdeauna sa colaborezi cu o firma producator – furnizor, deoarece vei avea mai multe beneficii decat atunci cand achizitionezi prin intermediari. Dimensionarea copertinelor in functie de specificatiilor spatiului ar trebui sa fie printre primele criterii de selectie a firmei cu care se va realiza acest proiect. 

Eco House & Garden este una dintre firmele specializate in furnizarea de elemente de amenajare, sisteme complete pentru amenajarea teraselor, dar si alte produse similare, cum sunt gama de copertine auto, pergole, foisoare, copertine intrare. Pe langa modelele de exceptie de copertine terase furnizate de aceasta firma, clientii beneficiaza si de consultanta specializata si posibilitatea personalizarii sistemului dorit, conform cerintelor de proiect, specificatiilor spatiului si preferintelor personale. 


Date de contact – Eco House & Garden

Telefon – 0786 873 196

Mail – office@copertine-lemn.ro / copertinelemn@gmail.com  

Website – www.copertine-lemn.ro 

About Author

cameleo

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *