LIFESTYLE

Ai spus DA? Recomandari pentru a alege un meniu de nunta potrivit tie si invitatilor

  • decembrie 13, 2019
  • 3 min read
Ai spus DA? Recomandari pentru a alege un meniu de nunta potrivit tie si invitatilor

De indata ce spui DA, apare si o lista cu diferite responsabilitati pentru organizarea nuntii la care ati visat dintotdeauna: alegerea unei sali de evenimente, trimiterea invitatiilor, selectarea unui meniu nunta adecvat, selectarea tinutelor.

Iar daca ati decis sa nu colaborati cu un organizator de nunti, inarmati-va cu multa rabdare, distribuiti in mod eficient timpul de care dispuneti si realizati fiecare sarcina asa cum ati planificat.

Sfaturi utile – Care sunt criteriile de selectie pentru un meniu nunta potrivit?

Tinand cont de anumite criterii de baza si sfaturile specialistilor atunci cand alegi preparatele pentru ziua celebrarii, iti vei surprinde oaspetii cu un meniu nunta cu arome neasteptate. Meniul de nunta, alaturi de sala in care loc evenimentul si programul distractiv reprezinta darurile pe care le ofera mirii invitatilor, asa ca este bine sa fie alese cu atentie. Iata cele mai bune recomandari si criterii de selectie pentru un meniu nunta delicios:

  •   Opteaza pentru preparatele traditionale

Stim ca multe restaurante si locatii de evenimente recomanda adoptarea unui meniu fancy, cu preparate sofisticate, dar invitatii in cadrul unei nunti nu vor fi doar dintr-o singura categorie de varsta. Asadar, pentru a-i multumi si pe bunici si rudele mai in varsta, dar si pe cei tineri, alege sa mentii preparatele traditionale romanesti, care sunt servite cu ocazia evenimentelor si sarbatorilor.

  •       Adauga un element surpriza

Daca decideti sa optati pentru un meniu cu preparate traditionale, nu inseamna ca nu puteti adauga anumite preparate cu specific international, cum sunt preparatele italienesti, spre exemplu.

  •     Alege un restaurant care permite personalizarea meniului

Pentru a multumi gusturile personale, dar si ale invitatilor, posibilitatea personalizarii meniului reprezinta un criteriu extrem de important. Chiar daca initial nu pare asa de important, este preferabil sa ai optiunea de a adauga sau scoate anumite preparate din meniul final.

Personalizarea meniului inseamna grija localului pentru clientii solicitanti, respectiv o colaborarea eficienta odata ce decideti sa inchiriati sala intr-un anumit local.

  •       Verifica daca pentru inchirierea salonului este nevoie de o suma extra

Pentru a avea o zi de neuitat, alege sa colaborezi cu persoane  si locatii de incredere, care sunt transparente in momentul comunicarii, in ceea ce priveste costul fiecarui serviciu. In mod evident, este mult mai placut sa alegi un restaurant care asigura si aranjarea salii, conform preferintelor tale si ale partenerului tau.

Sa ascultam si de experti: sfaturi utile pentru alegerea unui meniu care sa fie pe placul invitatilor

Firmele de catering si personalul locatiilor pentru organizarea nuntilor isi consiliaza solicitantii sa se orienteze pentru un meniu nunta care este potrivit majoritatii invitatilor. Pentru persoanele cu anumite alergii si intolerante alimentare, vegetarieni sau vegani se pot prepara separat cateva portii cu preparate delicioase.

Specialistii in organizarea evenimentului recomanda insa ca meniul si programul de nunta sa fie alese in functie de preferintele voastre. Un alt aspect relevant, care poate reprezenta un factor esential in decizia finala este modalitatea de comunicare cu reprezentantul salii. Cauta intotdeauna o locatie cu preturi accesibile, nici prea mici, nici exagerate, pentru ca, asa cum poate stiai deja, un pret prea mare nu indica neaparat extra calitate.

local nunta bucuresti

Un restaurant de incredere va prezenta pe site si in brosuri preturile clare, fara taxe ascunse si costuri suplimentare. Asadar, acorda atentie si acestor aspecte atunci cand cauti un salon potrivit pentru celebrarea uniunii voastre.

Un meniu delicios nu poate avea succes decat daca nunta va avea loc intr-un spatiu cu bun gust. Daca abia ai inceput cautarile, iti recomandam sa arunci o privire pentru optiunile de salon si meniu nunta pe care le ofera Simposio Events.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *