IDEI PENTRU ACASA

Cum reusesc sistemele cu sticla sa faca din iarna anotimpul tau preferat

  • noiembrie 21, 2019
  • 4 min read
Cum reusesc sistemele cu sticla sa faca din iarna anotimpul tau preferat

Fie ca iti place sau nu iarna, in sezonul rece timpul petrecut in interiorul casei creste exponential cu scaderea gradelor din termometru, asa ca va trebui sa cauti solutii pentru activitati relaxante si in interior, chiar in intimitatea locuintei tale.

Asadar, asigura-te ca ai ales filme, seriale, carti, sortimentul de cafea, ciocolata calda si ceaiurle preferate, pentru serile petrecute in living. De asemenea, te poti orienta si catre demararea unui proiect de amenajare a terasei sau balconului locuintei, indiferent de suprafata de care dispui. Amenajarea balconului sau a terasei locuintei reprezinta o investitie pe termen lung, urmand sa te bucuri de lumina si spatiu dedicat relaxarii. Chiar si in zilele friguroase, ploioase sau cele in care ninge.

Sisteme cu sticla – o alegere populara in proiectele actuale de amenajare

Decizia de amenajare cu un sistem cu sticla reprezinta alegerea moderna pentru inchiderea balcoanelor si teraselor. In plus, e o solutie extrem de eficienta in sezonul rece sau atunci cand ploua. Gratie sistemului inovator de culisare, pe toata perioada sezonului cald spatiul terasei sau balconul sunt aerisite si iluminate natural.

Din punct de vedere tehnic, intreg sistemul este realizat cu materiale de calitate, rezistente, concepute pentru aceasta categorie de proiecte de amenajare. Sticla este securizata, modul de operare este facil, iar deschiderile pot fi configurate in mod particular. Prin urmare, oricat de mic sau mare este balconul, sistemele cu sticla pot fi adaptate.

Beneficiile teraselor amenajate cu sisteme cu sticla

Pe langa avantajul principal, acela de a te bucura de spatiul de relaxare pe tot parcursul anului, indiferent de temperatura si conditii meteo specifice (ploaie, ninsoare, vant), te-ar mai putea interesa si alte beneficii, pe care le asigura amenajarea cu sisteme cu sticla:

  • Protectie anti-efractie

Sistemele de inchidere cu sticla reprezinta si o metoda de descurajare a infractorilor, un balcon sau o terasa acoperita nefiind o tinta pentru furturi. Astfel, atunci cand pleci pentru cateva zile, in vacante mai lungi sau chiar pe timpul noptii, inchiderea balconului sau a terasei reprezinta un plus de siguranta, mai ales daca locuiesti la parter sau primul etaj.

  • Iluminare naturala

In functie de pozitionarea locuintei, spatiul interior este mai mult sau mai putin iluminat natural. Odata ce ai instalat acest sistem, poti continua sa iti bei cafeaua in balcon, pe terasa. Vei beneficia de confort termic, privind culorile fascinante ale mediului si modul in care acestea se schimba, odata cu trecerea anotimpurilor.

In cazul in care livingul este conceput pentru a se contopi cu terasa, te vei bucura de iluminare extra, pentru mai multe ore, pe masura ziua se desfasoara.sisteme cu sticla

  • Aer proaspat

Poate adori diminetile cu aer rece de toamna sau poate iti place sa aerisesti, chiar si in zilele cu ninsoare. Acest sistem iti permite deschiderea ori de cate ori simti nevoia. Facilitatea operarii si culisarea sistemului permit petrecerea timpului pe terasa, la aer curat, in decorul care iti bucura simturile.

  • Utilizare facila

Inchiderile cu sisteme cu sticla securizata sunt proiectate si realizate pentru a facilita viata omului modern. Acestea creeaza o ambianta minunata, completate de usurinta cu care sunt manevrate, in totala siguranta, pentru toti locuitorii casei.

  • Durabilitate

Unul dintre avantajele evolutiei tehnologice constante este posibilitatea de a alege inteligent. Astfel, beneficiile sistemelor cu sticla securizata vizeaza inclusiv durata de utilizare, reprezentand o investitie practica dar si estetica. Optand pentru aceasta modalitate de a inchide balconul sau terasa, nu doar ca te vei bucura de o priveliste de vis in zilele cu ninsoare. Iti vei moderniza locuinta, conferind un plus de valoarea casei sau apartamentului pe care il detii.

In plus, proiectul de inchidere a terasei este doar punctul de plecare pentru indeplinirea unui vis pe care multe persoane il au. Crearea unui decor magic in balcon sau pe terasa, prin adaugarea elementelor decorative diverse.

Recomandarea noastra pentru o casa mai confortabila cu sisteme cu sticla: GAVIOTA SIMBAC, lider la nivel mondial în producerea de accesorii și sisteme pentru copertine, pergole și rulouri.

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *