LIFESTYLE

De ce este atât de important pentru tine să călătorești (mai mult)

  • aprilie 30, 2019
  • 3 min read
De ce este atât de important pentru tine să călătorești (mai mult)

Unii oameni s-au născut cu dorința de aventură și își petrec viața căutând experiențe noi. Alții planifică vacanțe anuale,  citybreak-uri. Important este să conștientizăm că exact ceea ce ne propunem în viață, fix acel lucru îl putem realiza

Asta înseamnă că, cu cât ne concentrăm mai mult pe ceva, cu atât este mai probabil să devină o parte mai mare a vieții noastre. Deci, cel mai bun mod de a aduce mai multă călătorie și aventură în viața noastră este să ne focusăm pe călătorii, înțelegând ceea ce ne împiedică această activitate și rezolvând neajunsurile pe care le poți întâmpina.

Indiferent de stilul de călătorie, există multe motive pentru care trebuie să mergem în noi locații. Iată câteva:

  1. AJUTĂ LA RELAXARE ȘI DESTINDERE

Stresul  nostru cel de toate zilele… Nu ai cum să fugi de el pentru totdeauna, așa că, în schimb, poți încerca să îl păcălești fugind departe de el. Experiențele noi îți îndepărtează mintea de la problemele de zi cu zi și îi permite să se concentreze pe luarea de noi atracții, mirosuri, gusturi și sunete.

2. AJUTĂ SĂ TE DESCOPERI ȘI SĂ TE CUNOȘTI MAI BINE

Toate provocările și oportunitățile de care te lovești atunci când călătorești, ajută să descoperi cine ești într-un mod care este posibil numai pe drum.

3. ÎNVEȚI NOI ABILITĂȚI

Fie că e vorba despre a conduce o motocicletă pentru prima dată, în timp ce practici spaniola învățată din telenovele în cea mai profundă și cea mai întunecată Venezuela sau pur și simplu dobândești abilități mai bune de comunicare, pentru că atunci când umbli teleleu prin tîrâmuri străine, ai nevoie să te descurci cumva, călătoriile oferă o mulțime de oportunități celor care doresc să-și dezvolte anumite laturi interpersonale. În timp ce călătorești, poși învăța să scrii, să tragi cu arcul, să faci poze decente,  să conduci, să-ți faci prieteni noi și câte și mai câte.

4. ÎȚI LĂRGEȘTI PERSPECTIVA ȘI ORIZONTURILE

Întâlnirea cu oameni din alte culturi te învăță că felul în care ai privit TU lumea nu este la fel și pentru ceilalți. Văzând lumea cu ochii tăi, lovindu-te de situații reale, te va ajuta să-ți îmbunătăți viziunea și aderența la realitate.

5. RĂMÂI CU POVEȘTI GROZAVE!

Hai sa recunoastem. Chiar și pentru cei care nu pot spune o poveste, doar cuvintele “anul trecut în Mongolia” oferă instantaneu un mare  punct de plecare într-o conversație.

CĂLĂTOREȘTE!

De ce s-o faci? Pentru că poți. Pentru că vrei. Pentru că bate alternativa (stau acasă). Care e următoarea ta destinație?


sursa foto: pixabey.com

About Author

cameleo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *